På Skin Retreat är du i fokus!

SKIN RETREAT är en salong där vi ger professionella behandlingar som anpassas efter dig och dina önskemål. Vi strävar alltid efter att ge dig exceptionell service och med riktiga resultat. Behandlingarna skräddarsys och varvas med erkända produkter av högsta kvalitet för att din hud ska få ett optimalt resultat.

Dålig hudkvalitet kan ge försämrad livskvalitet och därför behöver vi hjälpa vår hud på vägen med både underhåll och reparation. Huden är kroppens största organ och behöver din omtanke mer än du anar! Var uppmärksam på olika förändringar i din hud. Kall vind, kyla, torrt klimat, stark sol, dålig kost med för mycket socker och vetemjöl, för lite sömn och för mycket stress är alla faktorer som påverkar din hud. Huden säger ifrån och ger symptom precis som de andra organ vi har i kroppen när de inte mår bra.

Vad kan vi göra för dig? Huden behöver hjälp med skydd, fukt, näring, stimulering och reparation och med hjälp av produkter av högsta kvalitet och effektiva behandlingar så kommer huden på banan igen, för att motstå allt det ovannämnda som sliter på den. Hos oss anpassar vi alltid hudvården och behandlingarna efter dina behov, vilket innebär att du får bästa möjliga resultat för dig och din hud.

Vi har behandlingar och produkter som hjälper dig som t.ex. har acne, fet hud, känslig hud, rosacea, perioral dermatit, eksem, torr och livlös hud, åldrad och/eller rynkig hud, yttorrhet, pigmenteringar, solskador, solfläckar mm.

På salongen arbetar Johanna och det är hon som tar hand om dig och din hud. Johanna är auktoriserad hudterapeut med en CIDESCO-examen och håller sig hela tiden uppdaterad på det senaste. Därför kan du vara säker på att hon utformar de bästa behandlingarna och rekommenderar dig den bästa tänkbara hudvården efter dig och din huds behov.

Det är först på senare år som Johanna tog steget att utbilda sig till auktoriserad hudterapeut. Hon har tidigare studerat på Linnéuniversitetet där hon erhöll en magisterexamen i International Marketing och arbetade en tid därefter inom turistnäringen.

Efter utbildningen som hud-och spaterapeut jobbade hon på Hotel Skansen i Båstad och har även arbetat på skincity.se med hudanalyser över nätet.

Hos SKIN RETREAT är du trygg! Som kund hos oss får du en hudterapeut som är expert på just dig och din hud. Vi innehar godkända utbildningar och diplom för alla behandlingar som utförs. Fråga gärna!

SKIN RETREAT finner du på Karl X Gustavs gata 26 på Tågaborg i Helsingborg.

Vi hoppas att du tittar in! Oavsett av vilken anledning är du varmt välkommen!

Johanna Kjellson SKIN RETREAT

Johanna Kjellsson

Ägare av SKIN RETREAT

CIDESCO & SHR auktoriserad hudterapeut

Sveriges hudterapeuters riksorganisation
Cidesco