På Skin Retreat är du i fokus!

SKIN RETREAT är en salong där vi ger professionella behandlingar som anpassas efter dig och dina önskemål. Vi strävar alltid efter att ge dig exceptionell service och med riktiga resultat. Behandlingarna skräddarsys och varvas med erkända produkter av högsta kvalitet för att din hud ska få ett optimalt resultat.

Dålig hudkvalitet kan ge försämrad livskvalitet och därför behöver vi hjälpa vår hud på vägen med både underhåll och reparation. Huden är kroppens största organ och behöver din omtanke mer än du anar! Var uppmärksam på olika förändringar i din hud. Kall vind, kyla, torrt klimat, stark sol, dålig kost med för mycket processade livsmedel, för lite sömn och för mycket stress är alla faktorer som påverkar din hud. Huden säger ifrån och ger symptom precis som de andra organ vi har i kroppen när de inte mår bra.

Vad kan vi göra för dig? Huden behöver hjälp med skydd, fukt, näring, stimulering och reparation och med hjälp av produkter av högsta kvalitet och effektiva behandlingar så kommer huden på banan igen, för att motstå allt det ovannämnda som sliter på den. Hos oss anpassar vi alltid hudvården och behandlingarna efter dina behov, vilket innebär att du får bästa möjliga resultat för dig och din hud.

Vi har behandlingar och produkter som hjälper dig som t.ex. har acne, fet hud, känslig hud, rosacea, perioral dermatit, eksem, torr och livlös hud, åldrad och/eller rynkig hud, yttorrhet, pigmenteringar, solskador, solfläckar mm.

På salongen möts du av mig, Johanna och det är jag som tar hand om dig och din hud. Jag är auktoriserad hudterapeut med en internationell CIDESCO-examen och håller mig hela tiden uppdaterad på det senaste. Du är i trygga händer hos mig och kan känna dig säker på att jag utformar de bästa behandlingarna och rekommenderar dig den bästa tänkbara hudvården efter dig och din huds behov.

Jag har inte alltid jobbat som hudterapeut. Det är först på senare år som jag tog steget att utbilda mig till auktoriserad hudterapeut. Jag har tidigare läst på Linnéuniversitetet där jag efter att ha studerat i 4,5 år tog min magisterexamen i International Marketing och arbetade en tid därefter i Stockholm inom turistnäringen.

Efter utbildningen som hud-och spaterapeut som jag läste i Stockholm jobbade jag på det supermysiga SPA-hotellet Skansen i Båstad och har även arbetat på skincity.se med hudanalyser över nätet.

Hos SKIN RETREAT är du trygg! Som kund hos mig får du en auktoriserad hudterapeut som är expert på just dig och din hud. Jag innehar godkända utbildningar och diplom för alla behandlingar som utförs. Fråga gärna!

SKIN RETREAT finner du på Karl X Gustavs gata 26 på Tågaborg i Helsingborg.

Hoppas att du tittar in och säger hej! Oavsett anledning är du varmt välkommen!

Johanna Kjellson SKIN RETREAT

Johanna Kjellsson

Ägare av SKIN RETREAT

CIDESCO- & SHR auktoriserad hudterapeut

Sveriges hudterapeuters riksorganisation
Cidesco