Klassiska ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Express

En snabb och effektiv behandling där din hud får en riktig uppfräschning. Innehåller rengöring, hudanalys, peeling, kortare ansiktsmassage och avslutande mask.

Pris: 35 min / 425:-

Klassisk ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha en renare och friskare hud. Peeling och mask är ett måste för det enastående resultatet, men här ingår även rengöring, hudanalys, brynplock, ånga, portömning och ansiktsmassage!

Pris: 50 min / 550:-

Klassisk ansiktsbehandling deluxe

En behandling för dig som vill ha allt och lite till! Denna behandlingen påminner om den klassisk ansiktsbehandlingen ovan men här är det även inkluderat frans- och brynfärgning, en längre ansiktsmassage samt en avslappnande skalpmassage medan en lystergivande mask får verka.

Pris: 80 min / 800:-

Ansiktsbehandling Ren Lyx

En lyxig ansiktsbehandling som inleds med en härlig ryggmassage. Sedan följer rengöring, hudanalys, brynplock, peelingmask, ånga och porrengöring. Det ingår även en lång härlig ansikts-och skalpmassage samt peel-off mask.

Pris: 90 min / 1050:-

Ansiktsbehandling relax

Den här härligt sköna ansiktsbehandlingen passar alla och inkluderar rengöring och peeling, brynplock, en lystergivande mask och en avstressande hand-, ansikts- och skalpmassage.

Pris: 55 min / 600:-

Djuprengörande ansiksbehandling

En acnebehandling för dig med problemhy. Här lägger vi fokus på rengöring, peeling och mask. Allt för att din hud ska må så bra som möjligt.

Pris: 45 min / 500:-

Klassisk ansiktsbehandling man

En behandling som vänder sig till dig som är man. Produkter väljs efter din hudtyp och har du skägg vårdar vi det lite extra. Här inkluderas bland annat en dubbelrengöring, brynplock, portömning och en härlig ansiktsmassage. Alla ansiktsbehandlingar går att göra om efter dina behov. Tycker du någon av de andra behandlingar verkar intressanta, tveka inte att boka!

Pris: 50 min / 550:-

Tillval till ansiktsbehandling

Varje tillval ger dig 15 – 20 min extra tid i behandling. Välj mellan:

AHA-pensling MARIA ÅKERBERG 185 kr

Extra ansiktsmassage 185 kr

Extra portömning 185 kr

Färgning fransar & bryn 250 kr

Skalpmassage 185 kr

Ögonbehandling 185 kr